interior1-72dpi.jpg

EL LLOC PREFERIT DEL MEU BARRI

SandwiChez pretén ser el lloc de referència a cada barri a on estem presents.
Un lloc a on t’hi trobes a gust, freqüentes sovint, et tracten bé, confies en la qualitat del producte i els preus són raonables.

 
sandwichez.jpg

QUALITAT DE PRODUCTE

Garantim que els productes que venem i els seus ingredients són de primera qualitat. Si no estàs satisfet amb el producte rebut, agrairem que ens ho diguis i t’ho tornarem a fer o et tornarem els diners.

 
IMG_0520.JPG

QUALITAT DE SERVEI

Hem intentat crear un equip amb gent d’esperit jove i un clima on ens sentim orgullosos de treballar.
Ens encanta fer la feina ben feta i sentir-nos part d’un projecte que val la pena. Si no estàs satisfet amb el servei rebut, agrairem que ens ho fagis saber a sandwichez@sandwichez.es

 
rocafort.jpg

no fem franquícies

Ho sentim, però no fem franquícies, malgrat que tot sovint ens ho demanen. La raó no és altra que ens prenem la feina molt seriosament i no veiem clar deixar la marca SandwiChez en mans d’altres que potser no s´ho prenen tan seriosament o busquen rendibilitats immediates.

 
IMG_8572.jpg

ORGULL PER LA FEINA BEN FETA

No estem d’acord amb la idea que l’únic objectiu d’una empresa sigui guanyar diners. Igual que un arquitecte fa un edifici del que en vol estar orgullós i ningú qüestiona quants diners hi ha guanyat, a SandwiChez intentem fer un projecte del qual en volem estar orgullosos i que tingui sentit per treballadors, clients, veïns, proveïdors i també pels que inverteixen. Ha de tenir sentit per a tothom.